Ndërprerje të energjisë elektrike në Gjilan

192

Për shkak të ndërrimit të trafoctacionit, një pjesë e fshatrave dhe lagjeve në Gjilan, sot pothuajse tërë ditën do të mbesin pa energji elektrike.

Sipas KEDS-it, nënstacioni Gjilani 3, do të ketë shkyçje totale nga ora 11:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Perlepnicë, Dobërqan, Kmetovc, Kosaq; Vërbicë, Shillovë, Velekincë dhe lagjet Dheu i Bardhë, 7 Korriku; Qana Qeshmen; TS-Private-Bisneset; Fluidi; Ujësjëllsin; Thertorja”Malsia”; Restorant ”Laza”; Morava e Binqes; Kazerma-TMK; Agmia dhe Drini-Market, një pjesë të qytetit kah Kazerma; Gjykaten dhe Prokororia; Compania Qeliku; Hip-Petroll; Fabrika e drurit “Euro-Model”; Compania “Progresi”; Compania “Agrohermes”; Restorane “Europa”; Kosova Komerc; Kroni; Vëllezërit Ramadani; Pro-eng-Compani;”Adriatiku-Comerc”;Baja e Dobërqanit; Repetitori; Sera”Xhelali”;Restorat ”Planeti”; Vali-Ranç; Fabrika e Baterive.