Mustafa: Demarkacioni përfundon më 1 shtator

173

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka thënë se deri më 1 shtator, kur Demarkacioni me Malin e Zi të dërgohet në Kuvend, do të shfrytëzojnë kohën dhe të komunikojnë me opinionin, në mënyrë që të ketë sa më shumë informata, që me këtë marrëveshje, Kosova nuk humb asnjë pëllëmbë tokë. Por, shprehet i bindur se më 1 shtator, demarkacioni do të jetë i përfunduar.

Sipas tij, Komisioni Shtetëror për shënjimin e vijës kufitare ka ofruar të gjitha dëshmitë, pa marrë parasysh, çka thonë të tjerët.

“Janë të pakuptimta insistimet  e njerëzve në këtë temë. Pres që deputetët ta votojnë, sepse nuk ka arsye që Kosova të mos ketë  kufijtë ndërkombëtar”, deklaroi kryeministri.