Modelet më të guximshme të Javës së Modës 2016, New York

175

Ndonëse tipar kryesor i modeleve të prezantuara në Javën e Modës 2016 në New York ishin fytyrat e pagrimuar dhe flokët e rregulluara pa shumë përpjekje, disa prej dizajnerëve devijuan nga kjo kornize dhe vendosën që të japin deklaratën e tyre sa i përket bukurisë duke i paraqitur modelet e tyre tërësisht ndryshe – me vetulla të rregulluara në mënyrë artistike e tek frizurat e pazakonshme.

Ja për shembull si u paraqit Lady Gaga.

lady gaga

Por nuk ishte vetëm Lady Gaga që pothuajse nuk njihej me pamjen qe kishte marrë, e rregulluar nga Randy Brook. Kishtë edhe modele të tjera me grim dhe frizura të ngjashme, disa shumë të bukura e për të tjerat gjykoni vetë. Shihni fotot më poshtë.

021816-nyfw-daring-beauty-5 021816-nyfw-daring-beauty-7021816-nyfw-daring-beauty-8 021816-nyfw-daring-beauty-10
021916-daring-beauty-2