“Misioni i Ri” thërret qytetarët për të festuar zgjedhjen e presidentit

107
Faqja “Misioni i Ri” në Facebook ka bërë thirrje për festë të premten, kur sipas ftesës, Hashim Thaçi do të zgjidhet president i vendit, transmeton Zëri.
“Orët e festës po afrohen, te gjitha rrugët të Premten ne ora 11:00 na dergojnë në shesh të Prishtinës. Zgjedhja e Hashim Thaçit President do të jetë festa më madhështore dhe nuk mund të na i ndaloi askush. Organizimi do të behet nga të gjitha qytetet e Kosovës. #Presidenti2016”, thuhet në këtë ftesë.