Mësoni se kur hidhet shorti për gjysmë-finalet e Champions Leagues

336

Të premten në Nyon te Zvicrës do të hidhet shorti për gjysmë-finalet e Champions Leagues në orën 11:30.

Gjysmë-finalistet e parë të Champions Leagues tashmë janë bërë të ditur:

Real Madrid: pas për mbysjes se rezultatit ndaj Wolfsburg falë hat-trickut të Cristiano Ronaldos.

Manchester City: pas fitores 1-0 ne Etihad City dhe rezultatit të përgjithshëm nga dy ndeshjet 3-2.

Nesër do të bëhen të ditur edhe dy kundërshtaret e tjerë gjysmë-finalist. Për një kualifikim në gjysmë-finale luftojnë ende: At.Madrid – Barcelona, Benfica – Bayern.

Ndeshjet e para gjysme-finalistet luhen me datat 26/27 prill – ndërsa ato të kthimit me 3/4 maj.