Mënyrat si të zgjoheni herët në mëngjes

152

Zgjimi herët në mëngjes është një problem që shumica e njerëzve përballen çdo ditë, sidomos në raste kur kanë mbetur zgjuar deri vonë natën e kaluar.

Për t’u zgjuar herët në mëngjes duhet një lloj motivimi dhe arsye e veçantë, prandaj nëse nuk mund të zgjoheni, veproni dhe mendoni kështu:

1. Për çfarë do të zgjoheni? Jepini vetes arsye.

2. Zgjohuni dhe flini në të njëjtën kohë çdo dite

3. Ndalni të gjitha dritat dhe mos shikoni televizor para se të flini

4. Mos flini gjatë ditës

5. Shkoni në ndonjë kamp për një javë

6. Krijo një rutinë

7. Hani drekë mirë

8. Urdherojeni mendjen duhet të zgjoheni herët