Maska më e mirë për fytyrën: banane dhe mjaltë

206

Për të hequr aknet dhe njollat e zeza në fytyrë nuk keni përse të harxhoni para duke blerë produkte të shtrenjta kozmetike.

Mjafton vetëm të keni këto dy përbërës: mjaltë dhe banane. Shtypeni mirë bananen me një pirun, shtoni mjaltin dhe përzieni mirë. Maskën e përgatitur aplikojeni në fytyrë për 10 minuta.

Në fund lajeni fytyrën me ujë të ftohtë. Në vend të bananes mund të përdorni edhe mollën. Prisini mollën në feta shumë të holla, shtoni mjaltin dhe përzieni mirë. Aplikojeni maskën në fytyrë dhe mbajeni për 10 minuta.

Në fund lajeni fytyrën me ujë të ftohtë.