Manhart Mini me 300 kuaj fuqi

113

Manhart Mini F300 është modeli më i ri i hedhur në treg nga Mini Cooper JCW. Mini ka një motor turbocharged 2.0 me katër cilindra dhe është i pajisur me një intercooler të ri, po ashtu makina ka një sistem sportiv të shkarkimit të ajrit nga çeliku Remus.

Në kuadër të modifikimeve motori prodhon 300 kuaj, kurse nga 0 – 100km/h arrin për 6.1 sekonda. Kabina shkon në një drejtim tjetër pasi ajo përmban lëkur premium të quajtur “Alcantara”, makina gjithashtu ka një rrotë(timon) Alcantara të mbështjellur dhe të qepur në kontrast ari i cili ka edhe një Logo të qëndisur “Manhart”.

Ndërsa nuk ka asnjë informacion deri tani se sa mund të jetë çmimi i këtij modeli me daljen e tij në treg.