Llapi e dërgon trofeun pranë varrit të legjendës, Fadil Vokrri

351

Skuadra e Llapit e ka fituar Kupën e Kosovës në takimin ndaj Dukagjinit.

Llapjanët që fituan Kupën festuan me të në shumë vende, madje kupa ishte dërguar edhe në xhami.

Por, llapjanët për të nderuar veprën dhe kontributin dhënë për futbollin e Kosovës e dërguan kupën edhe pranë varrit të legjendës, Fadil Vokrrit.

Ku shkruajnë: Faleminderit Fadil Vokrri, presidenti legjendar!