Limaj: Zgjedhja e Thaçit president mbyll mundësinë për të dalë nga kriza

109

Lideri i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj ka deklaruar se nëse sot zgjidhet president Hashim Thaçi edhe institucioni i presidentit mbyll mundësitë për të dalë jashtë krizës.

Ai në hollin e Kuvendit ka thënë se ky është një thellim i krizës në vend dhe Kuvendi i Kosovës është akterë që thellon këtë krizë./KosovaPress/