Lejohet prania e shikuesve në stadiume dhe salla

924

Kosova bëhet shteti i radhës që ka marrë vendim për lejimin e shikuesve në tribuna.

Në masat e reja të prezantuara sot, Qeveria ka lejuar praninë e shikuesve deri në 5 % të kapacitetet të hapësirës në hapësira të mbyllura, ndërsa në hapësira të jashtme deri 15 % të kapacitetit.