Ky është super-formacioni me futbollistë të lirë

503

Pas pranimit në instanca ndërkombëtare, afati kalimtar veror për futbollistë në Kosovë do të mbyllet më 31 gusht, ashtu sikurse te pjesa dërmuese e vendeve evropiane.

Shumica e skuadrave të Superligës kanë kryer transferimet e pretenduara, por ka edhe prej atyre që ende nuk e kanë mbyllur kuletën dhe janë në kërkim të futbollistëve cilësorë.

Gazeta Sheshi ua sjell një super-formacion me futbollistë të lirë, të cilët janë në kërkim të një ambienti të ri.

Natyrisht, këta nuk janë lojtarët e vetëm cilësorë të lirë në treg, pasi edhe të tjerë mund të kryejnë punë në pozita të ndryshme.

Petrit Tahiri

Samir Sahiti – Lapidar Lladrovci – Adnan Haxhaj – Ilir Blakçori

Armend Kastrati – Qëndrim Sejdiu

            Visar Zogiani            Driton Krasniqi                           Taulant Dajaku

Dardan Rogova