Kryesia e Kuvendit përjashton gjashtë deputetë nga seanca

108

Kryetari Kadri Veseli njoftoi se Kryesia e Kuvendit ka marrë vendim për përjashtimin e gjashtë deputetëve – Ismajl Kurteshi, Pal Lekaj, Time Kadrijaj, Bali Muharremaj, Tetua Haxhiu dhe Faton Topalli, me arsyetimin se veprimet e tyre po e pamundesojne zhvillimin e senaces plenare.