Kosova dhe Maqedonia nënshkruajnë marrëveshje për bashkëpunim kufitar

131

Ambasadori i Kosovës në Maqedoni, Ylber Hysa dhe Ministri i Vetëqeverisjes Lokale i Maqedonisë Lirim Shabani, sot nënshkruajnë marrëveshje ndërkufitare, raporton Kosova Press.

Marrëveshja përfshin partneritet për asistencë teknike për programin e bashkëpunimit ndërkufitar Kosovë – Maqedoni.

Marrëveshja vlen deri në vitin 2020, ndërsa nënshkrimet do të vendosen në zyrat e Ministrisë së Vetëqeverisjes Lokale të Maqedonisë në Shkup.