Korab Shaqiri tani profesor

138

“Profesori me i ri ne kolegj” eshte titulli qe i ka atribuar vetes Korab Shaqiri, ne nje postim ne Snapchat permes te cilit ka konfirmuar se ka filluar punen si profesor ne nje nga universitetet e Kosoves.

Korab Shaqiri nuk ka sjelle ndonje projekt muzikor qe nga viti i kaluar. Por, Shaqiri eshte diplomuar per muzike ne Akademine e Arteve ne Tirane, dhe ne Kosove ai do te ligjeroje artin muzikor.