Klopp përqeshë blerjet e Cityt, Unitedit dhe Chelseat: Janë "pazarëgji"

289

Jurgen Klopp nuk i ka marrë seriozisht blerjet e Manchester United, Cityt dhe Chelseat. Në një intervistë për gazetën gjermane “Die Welt”, Klopp i ka quajtur blerjet e këtyre skuadrave si blerje pazari.

“Më duken si pazaregji. Nuk janë blerje aq serioze, janë më shumë blerje inati. Përafërsisht të njëjtit futbollist i kanë kërkuar të tri skuadrat dhe në fund ka hyrë fuqija e parasë duke bërë konkurrencë se cila po ofron më shumë para” ka thënë Klopp.