Kjo është situata me vendet e treta, Zvicra me gjasa të mëdha për t’u kualifikuar

312

Zvicra ka përfunduar në vendin e tretë në grupin A pas Italisë dhe Welsit.

Helvetikët tashmë kanë 4 pikë dhe duhet të presin deri në përfundim të fazës së grupeve për të mësuar fatin rreth kualifikimit.

Aktualisht ata mbajnë primatin në renditjen e vendeve të treta me 4 pikë.

Katër nga gjashtë vendet e treta kualifikohen në rundin tjetër derisa dy të tjera përshendetetn me turneun.