Këto janë pamjet e fundit nga stadiumi i Prishtinës (Foto)

330

Po vazhdojnë edhe më tutje punimet në përmirësimin dhe ndërtimin e infrastrukturës në stadiumin e kryeqytetit. Renovimet janë duke vazhduar , më ç’rast ka përfunduar heqja e fushës (barit). Puna aktualisht tani po vijon në tribuna.

Kësisoj, ky stadium po përgatitet që t’i plotësojë kushtet, që të që në një të ardhme të afërt pas pranimit në UEFA dhe FIFA, t’i mirëpresë kundërshtarët për garat ndërkombëtare.

Për shkak të këtyre punimeve dhe renovimeve, ekipi i FC Prishtina, fazën e përgatitjeve për sezonin e ri është duke e zhvilluar në stadiumin e KF Flamurtari.

13876468_1059464574101539_6577239184141088476_n

13902681_1059464580768205_4881894716121543138_n

13886511_1059464577434872_7683164636224802433_n