Këto janë pamjet e fundit nga punimet në stadiumin e qytetit në Gjilan

2847

Në stadiumin e qytetit në Gjilan kanë filluar punimet edhe pse procesi i ndërtimit është duke shkuar ngadalë, shkruan Gazetasheshi.com

Tani është duke u rregulluar pjesa e tribunave, por që ende nuk është kryer as gjysma e punës

Faqja “Lumi press 06” ka publikuar disa fotografi nga punimet e fundit në stadium:

Meposhtë i keni fotografitë:

Megjithatë ju rikujtojmë se punimet në stadiumin e Gjilanit, kanë filluar në vitin 2017 dhe ky stadiumi në përfundim duhet t’i ketë në kapacitet 10.000 mijë ulëse.

/GazetaSheshi/