Këtë treshe të LA Galaxy, e kanë zili shumë skuadra të mëdha evropiane (Foto)

243

La Galaxy është një nga skuadrat më cilësore në MLS pasi në përbërje të saj janë lojtarë të mëdhenj.

Këtë më së miri e tregon edhe fotografia e më poshtme nga stërvitja, ku shikohen treshja Robbie Keane, Giovani Dos Santos dhe Steven Gerrard duke buzëqeshur.

Lojtarët e lartë përmendur janë kruacial në klubin amerikan, edhe pse pjesë e skuadrës janë yje si Ashley Cole e Jelle Van Damme.

Aktualisht La Galaxy mban vendin e tretë në konferencën perëndimore të MLS, por me tre lojë më pak FC Dalls.Cnq9ielW8AATvHu