KEDS nderpret rrymen ne disa qytete

142

KEDS njofton se nesër do të ketë ndërprerje të planifikuara rryme në disa qytete.

Gjakova

1.

Më 03.03.2016 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të shkyçet:

• Dalja 10kV Ereniku nga ora 12:00 deri në orën 13:00.
Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa energji elektrike këto lokalitete: Lagja Shqiponja dhe Podrumi Ereniku.

Arsyeja: përforcimi i bazamentit të ndërprerësit.

2.

Më 03.03.2016 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të shkyçet:

• Dalja 10kV Ponosheci nga ora 09:30 deri në orën 16:00.
Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa energji elektrike këto lokalitete: Jahoci, Meja, Rracaj, Pacaj, Rrypaj, Dallashaj, Sheremeti, Duzhne, Korenica, Shishmani, Neci, Ramoci, Guska, Deva, Popoci, Ponosheci dhe Morina.

Arsyeja: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndrrimi i përçuesit).
Prizreni

1.

Më 03.03.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Studenqani(32000018), prej orës 10:00 deri në orën 13:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reshtan, Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Peqani i Vogël, Afariste: Motel Illyria, Gurëthyesi Enisi, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Doberdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e shkyçjes: Punime ne projektin “Zgjërimi dhe Përforcimi I Rrjetit 2015“.LOT 4 Prizren, për kyçjen e trafostacionit -shtyllë.

2.

Më 03.03.2016 në NS 110/10 kV Theranda do të shkyçet:

• Dalja 10kV Shiroka (32000005) prej orës 12:00 deri në orën 13:30.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Skënderbeu, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Çerçili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura, Jeronim De Rada, Milit Kryeziu, Brigada 123 lok, e Dëshmorëve, Edit Durham, Banesat dhe Qendra zejtare II.
• Dalja 10 kV Budakova (32000008) prej orës12:00 deri në orën 13:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reçan, Muhlan, Greiqec, Budakova, Versheci , Papazi, Dardhishte e Ulët, Dardhishte e Epërme, Dragaqine, Stravoqinë, Pishina Solidi, Vëllëzerit Morina(Reqan) dhe Gurthyesi Seti Sllapuzhan.
Shkaku i shkyçjeve: kyçja e trasofostacionit Lagje Fidanishte, në Therandë.
3.
Më 03.03.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni I do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Podrumi (30000014) prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Nashec, Zym I Hasit, Gjonaj, Kojushë, Mazrek, Karashengjergj,Ts Krajku III dhe TS Atmaxha IV-katolike.

Arsyeja: punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit).

Pejë

1.

Më 03.03.2016 dhe 04.03.2016 në NS 110/10kV Peja2 do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Kastrati (51000007) prej orës 08:00 deri në orën 11:00 si dhe prej 14:00 deri në ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja e shkyçjes: rrjeti do të shtrihet nëpër shtyllat ekzistuese të tensionit 10kV.

Gjilan

1.
Më datën 03.03.2016 në NS 110/10kV Gjilan 5 do të shkyçet:

• Dalja 10kV Bresalci 1 (63000010) prej orës 10:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Gllama, Myhyrt, Gadish, Sllakofc, Ponesh, etj.

Arsyeja: në largpërçuesin 10kV – Dalja e Bresalcit-I, do të bëhet ndërrimi i ormanit 6/6.

2.

Më 03.03.2016 në TS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Stacionari (61065003) prej orës: 10:00 deri në orën 13:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stacionari dhe Fabrika e Ujit në Kllokot.

Shkyçja bëhet për shkak të zhvendosjes së e rrjetit të tensionit të lartë te banja” Nena Naile”.

Ferizaj

1.
Më 03.03.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Zona Industriale (41000009) nga ora 10:00 deri në orën 11:00.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët komercial: Emonek, Qendra Sportive, Kokakolla, Semenarna, Motrat binjake, Baza e Asfaltit,Pompa, Mulliri Milenium, Janina, Inxhinieringu, Fabrika e Bllokave, Betonjerka Egzoni, Betonjerka Unioni, Delfini, Lesna Dekor, Integrali, Eurofoodi dhe konsumatorët tjerë komercial që furnizohen nga kjo dalje.
Shkyçja bëhet për shkak të kyçjes së trafostacionit të ri Remzi Rexhep Sopa.

2.

Më 03.03.2016 në NS 35/10 kV Magure do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Drenica (41048001) nga ora 09:30 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Lelitiqi, Fushticë e Ulët dhe e Epërme, Krojmiri, Shala, Kishnareka, Nekovci, Karaqica, Pjetershtica dhe Bainca.
Arsyeja: punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit).

Mitrovicë

1.

Më 03.03.2016.2015, në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Shipoli (71075001) prej orë 09:30 deri në orën 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Muhaxhirëve, Safet Ajeti, Bekim Doroci, Arta Bubulina, Bajo Topolli dhe fshatrat Shipol, Vaganicë, Vërrnicë, Pirqë dhe Frashër i Vogël.

Arsyja e shkyçjes: Punime për projektin Big Costumers.
Prishtinë

1.

Më 03.03.2016 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Llapushniku prej orës 09:30 -16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushniku, Orllati, Negrovci, Vuqak, Gjurgjice,Terpeza, Berisha, Novosella, Divjaka dhe Kleqka.

Arsyeja: punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit).