Kate Moss rrezikon burgun

128

Në makinën e supermodeles Kate Moss është gjetur një tip pudre e bardhë që më vonë është konfirmuar nga policia se bëhëj fjalë për kokainë, duke rrezikuar që Moss të përfundojë në burg.

Eshtë tepër e vështirë të vërtetohet nëse kokaina e gjetur i përket modeles 42-vjeçare apo personit që ka blerë makinën.

Në të shkuarën modelja ka qënë në telashe për shkak të përdorimit të drogës, ku në vitin 2005 nisën të qarkullonin disa fotgrafi ku ajo shihej duke marrë drogë, duke bërë që të prishte disa kontrata të rëndësishme pune si me Burberry, H&M dhe Channel.