Kafshoni një laps për të eliminuar dhembjen e kokës

148

Mbajtja e lapsit në gojë është një mënyrë për të mbajtur larg dhimbjen e kokës. Shumica e dhimbjeve të kokës, thone mjeket, shkaktohen nga stresi, ankthi, lodhja apo shqetësimet emocionale.

Por në vend që të përdoren ilaçe, të cilat sjellin dhe dëme të tjera anësore, disa ekspertë sugjerojnë që zgjidhja mund të jetë më e thjeshtë, duke vendosur një laps në mes të dhëmbëve.

“Dhimbjet e kokës janë të lidhura dhe me muskujt e nofullave dhe mbajtja e një lapsi në mes të dhëmbëve i ndihmon muskujt e nofullës të relaksohen”, shpjegojne mjeket.