Johnson ankohet për dënimin prej 6 viteve burg

157

Ish-anësori i Sunderlandit dhe i përfaqësues së Anglisë, Adam Johnson, është shpallur fajtor për pedofili dhe është dënuar me 6 vite heqje lirie, mirëpo ai ka nisur një ankesë kundër këtij dënimi.

Gjykata e Bradfordit ka konfirmuar që 28-vjeçari ka dërguar ankesë në zyret e kësaj gjykate, duke shpresuar që të zbutet dënimi i tij.

Johnsonit ju ndërpre menjëherë kontrata me Sunderlandin, pas shpalljes fajtor.