Jessica Alba vazhdon të mahnisë me fizikun e saj në plazh

289

essica Alba vazhdon të jetë në qendër të medias rozë tashmë që ka nisur pushimet familjare në Havai.

Ja ku vjen një tjetër set me foto nga 34-vjeçarja.

Aktorja po pushon me të shoqin, Cash Warren dhe dy vajzat, Honor, 7 vjeç dhe Haven, 4 vjeç.

Jessica Alba was spotted enjoying the beach with her family in Maui, HawaiiJessica Alba was spotted enjoying the beach with her family in Maui, HawaiiJessica Alba was spotted enjoying the beach with her family in Maui, HawaiiJessica Alba was spotted enjoying the beach with her family in Maui, Hawaii