Ja si reagojnë adoleshentët e sotëm përpara Windows 95

147

Çdo ditë e më shumë njerëzit po bëhen më të varur në lidhje me teknologjinë, por nëse një pjesë e mirë e jona i ka marrë zhvillimet e teknologjisë dalëngadalë, adoleshëntet e sotëm e kanë nisur përdorimin e kompiuterit me sistemin operativ Windows XP, për të mos thënë me Windows 7-ën.

Një video është publikuar së fundmi në internet ku adoleshentët e sotëm vihen përballë një kompiuteri me sistemin e operimit Windows 95 dhe reagimet e tyre janë nga më të çuditshmet.

Ata shkojnë deri aty sa ndezin vetëm desktopin dhe presin që kopiuteri të hapet, pa e ndezur edhe njësinë.

Por, shumica nga adoleshentët duket se janë më të irrituar me shpejtësinë me të cilën ky kompiuter punon, ndërsa disa të tjerë e quajnë atë “parahistorik”, “të lashtë”.