Ja si do duket stadiumi i ri “Qemal Stafa” (FOTO)

190

Stadiumi i radhës që do i nënshtrohet rikonstruksionit është ai i kryeqytetit, “Qemal Stafa”.

Kompleksi i ri , me një sipërfaqe të ndërtuar prej 43.000 metra katrore, duke përfshirë 25.000 metra katrorë funksione të dedikuara për stadiumin, 10.000 metra katror për zyra dhe 8.000 metra katror për pakicë komerciale, është parashikuar si një strukturë e integruar.

I dizajnuar si një stadium i kategorisë 4 të UEFA-s, vendi do të bëhet një pjesë e strukturës shoqërore të qytetit dhe të përdoret si një ndërtesë publike, e hapur për qytetarët gjatë gjithë vitit.

Stadiumi ri i Tiranës është parashikuar të përfundojë në vitin 2018.

fshf_1446029934-1641105 QS-1-620x348 QS-620x348QS-3-620x368