Ja çfarë bën ekipi gjerman kundër racizmit (Foto)

116

Deinster SV, një ekip gjerman në kategoritë inferiore ka bërë një gjest fantastik për ti thenë stop racizmit.

Në përberjen e këtij ekipi luajnë edhe dy futbollistë refugjatë dhe me ngjyrë të cilët janë hasur paragjykime nga tifozët e ekipeve kundërshtare.

ekipi

Për t’i mbështetur këta dy futbollistë ekipi ka pozuar një foto ku shihen të gjithë lojtarët që kanë lyer fytyrën me bojë të zezë.