Ja 5 gjërat që duhet t’i bëni të paktën një herë para se të vdisni

167

Çdo njëri kur arrin një moshë të caktuar mendon për gjërat që ka bërë, pengjet.

Sigurisht që vjen një ditë që shumë prej nesh do të kthejnë vëmendjen prapa dhe do të pyesin vetën: “Çfarë problemi ka nëse nuk i kam bërë të gjitha gjërat që është dashur në jetë.. ose.. çfarë nëse jam përpjekur dhe nuk e kam bërë”?

Megjithatë sipas një studimi thuhet se është e sigurt që do të zhgënjeheni pas njëzet vjetësh që nuk i keni bërë të paktën një herë këto gjëra. Sot e keni mundësinë prandaj bëjini.

1.Ndihmojeni një person të cilin nuk e keni ndihmuar por keni mundur ta bëni

2.Kërkoni falje për një gabim tuajin të madh, që nuk keni kërkuar asnjëherë falje për të

3.Përballuni me një nga frikët tuaja më të mëdha dhe sfidojeni.

4 .Realizoni një ëndërr tuaj të madhe, që të tjerët janë tallur me ju dhe ju kanë thënë që kurrë nuk do ta arrini

5.Jepini ndihmë, fjalë të ëmbla, këshilla dhe mbështetje një personi që nuk e njihni… thjesht sepse keni mundesi ta beni kete.