Ja 4 lojtarët e sigurt që do të largohen nga Barcelona (FOTO LAJM)

274

Barcelona ka aktualisht 28 futbollistë në ekipin e parë, ndërsa transferimi i një sulmuesi numri do të shkojë në 29. Klubi i Barcelonës është i detyruar që të largojë 4 futbollistë nga skuadra.

Gazeta “AS” shkruan se Christian Tello dhe Martin Montoya janë dy prej atyre që pritet të transferohen te ndonjë klub tjetër. Douglas dhe Adriano janë futbollistët tjerë që do të largohen nga “Camp Nou”, ndërsa të ardhmen nuk e kanë të sigurtë as Mathieu e Vermaelen.

Tello
Montoya

Douglas

Adriano