ISIS merr përsipër sulmet në Bruksel

146

ISIS e merr autorësinë për sulmet terroriste në Bruksel, transmetojnë mediat botërore. ISIS këtë e ka bërë të ditur për agjencinë Amaq e afërt me këtë organizatë terroriste.

Në ndërkohë në Bruksel vetëm se po rritet numri i të vdekurve dhe të lënduarve.

Mediat belge bëjnë të ditur se në këto sulme kanë vdekur të paktën 34 persona ndërsa janë plagosur më shumë se 130.