Investitorë kinezë te Interi

138

Investitorë kinezë janë të interesuar për të blerë 20 për qind të Interit dhe këtë mund ta bëjnë shumë shpejtë.

“Nerazzurrët” janë duke biseduar me partnerë të biznesit të huaj me qëllim të shitjes së disa aksioneve dhe të interesuar janë kinezët e “Chinese Suning”.

Sipas “Gazzetta dello Sport”, ata janë gati për të marrë leje nga qeveria e Pekinit për të investuar kapitalin jashtë vendit, e cila do të hapë rrugë për një investim në klubin e futbollit italian, përcjellë Gazeta Sheshi.

Kinezët do të blejë 14 për qind të aksioneve të klubit nga presidenti Erick Thohir, dhe 6 për qind nga ish-presidenti Massimo Moratti, për një total prej një të pestës së aseteve të klubit.