I pafat Diaby: lëndohet sërish

205

Ka disa gjëra në jetë që gjithmonë duket të jenë në përputhje. Deti është i kaltër, toka është e rrumbullakët dhe kështu me radhë, e kështu me radhë.

Në futboll është e rrallë për të gjetur një përputhje të tillë. Mirëpo, që nga sot mund të themi se kemi gjetur një të tillë edhe për lojën e futbollit.

Abou Diaby është i lënduar gjithmonë. Ish-lojtari i Arsenalit, i cili tani luan për skuadrën franceze Olimpiqu Marseille, ka pësuar edhe një lëndim.

<> at Emirates Stadium on April 13, 2015 in London, England.
Ktat Emirates Stadium on April 13, 2015 in London, England.

29 vjeçari, i cili sapo është kthyer nga lëndimi, është lënduar sërish.

I konsideruar si njëri ndër talentët më të mëdhenjë të futbollit francez, Diaby ka kaluar kohën e tij më të madhe në qendra spitalore se brenda fushës së blertë.

Madje, ai ka humbur disa sezona rradhazi për shkak të lëndimeve.