Hajvalia me zhveshtore si të Liverpoolit (Foto)

859

Hajvalia ka njoftuar se kanë filluar punimet për rregullimin e zhveshtoreve në stadiumin në Kishnicë.

Zhveshtoret aktuale janë demoluar përbrenda për t’u renovuar dhe për t’i ngjarë atyre të Livërpoolit. Të paktën kështu tregojnë fotot e publikuara në faqen zyrtare të klubit në Facebook.

E gjithë kjo do të bëhet falë ndihmës së sponsorëve të klubit të Hajvalisë.

Kështu pritet të duket zhveshtorja e Hajvalisë në Kishnicë pas renovimeve