Grumbullohet Kosova U-21, Prekazi shpall listën

293

Më 12 dhe 13 prill do të mbahet grumbullimi i planifikuar i Përfaqësueses U-21.

Përzgjedhësit e kësaj grupmoshe, Erdogan Celina dhe Rafet Prekazi i kanë përzgjedhur 28 futbollistët që do t’i kenë në dispozicion në këtë grumbullim. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin e Flamurtarit duke filluar nga ora 10:30.

Futbollistët e ftuar për këtë grumbullim

Arian Ymeri
Visar Bekaj
Bledar Hajdini
Drilon Tejeci
Adonis Ruhani
Dior Zabergja
Florent Hasani
Behar Dina
Ron Statovci
Landrit Rama
Kreshnik Nebihu
Kreshnik Uka
Argjend Bardhi
Valon Maloku
Lorik Boshnjaku
Albert Dabiqaj
Albin Memaj
Donart Sheqerolli
Milaim Mustafa
Qendrim Krelani
Meriton Korenica
Kastriot Mehmeti
Ardian Muja
Mendurim Hoti
Kreshnik Lushtaku
Shend Kelmendi
Florian Loshaj
Qendrim Krelani

Përzgjedhësit: Erdogan Celina dhe Rafet Prekazi

Përgjegjës i Përfaqësueses, Artan Govori