Grimi ideal për një takim nate

133

Të dalësh në një takim d.m.th të ndjehesh mirë më veten, të ndjehesh rahat duke përfshirë këtu edhe flokët e edhe grimin. Është e vështirë ndonjëherë të zgjedhësh se çka të bënë të dukesh bukur, shikojeni 5 mënyrat që ne kemi zgjedhur për një dukje të bukur dhe klasike.

Buzë të kuqe: janë totalisht klasike dhe ato terheqin shume vemendje. Janë adekuate për një takim në cilendo stine.

Flokë të valëzuara Ndonjëherë flokët e drejta të tregojnë më të rezervuar por flokët e valëzuara mund të ju bëjnë të dukeni më natyrale.

Sytë te hijezuar pak: Nëse i bëni sytë shumë të zinj do të dukeni paksa dramatike, por nëse i bëni më një të kaftë të mbyllur, si në hije do të dukeni shumë sexy.

Makeup i lehtë : Nuk dëshiron të vëni shumë makeup në mënyrë që ai të ju shohë juve vërtet se si jeni. Atëhere vendoseni një tonë të lehtë ne sy, krihni pak qerpikët pak krem në fytyrë dhe mjafton.