Gjysma e Kosoves ne terr neser

196

KEDS ka njoftuar për ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte.

Më datë 15.03.2016 (e martë) në Gjakovë do të ketë shkyçje nga ora 11:00 deri në orën 12:00. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pallati i Kulturës, Shtëpia e Mallrave, PTK, Gjykata, rr. Nëna Terezë, rr. UÇK . Do të ketë shkyçje edhe nga ora 12:00 deri në orën 13:00. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kosova Transi dhe rrugët: Pjetër Bogdani, Sadik Stavileci, Fehmi Agani, Mark Malota.

Po ashtu do të shkyçet edhe dalja 10 kV Elektrokosova nga ora 13:00 deri në orën 14:00. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti i Elektrokosovës (KEDS) dhe rrugët: Musa Zajmi, Ferhat Binishi dhe Selman Riza. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, shqyrtimit të mbrojtjeve rele në kthinën 10 kV – revizion, raporton KEDS, përcjell koha.net.

Në Gjakova I do të shkyçet dalja 10 kV Dobroshi prej orës 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Europa, Pacaj, Dobroshi, Nivokazi, Brovina, Molliqe, Botusha, Berjahu, Stubell, Osek Hyla (një pjesë). Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipeve të KEDS-it, punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit).

Po më datë 15.03.2016 (e martë) në Malishevë do të shkyçet dalja Bellanica prej orës 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellanica, Bardhi, Seniku, Guncati, Temeqina, Luzhnica dhe Javori. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipeve të KEDS-it, punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).

Më 15.03.2016 (e martë) në Peja 2 do të shkyçet dalja 10 kV Loxha prej orës 10:00 deri në orën 12:00. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha, Lybeniqi, Raushiqi, Graboci dhe Zagerma, transmeton koha.net. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e nënkontraktorit të KEDS-it , punime në LP 10 kV.

Më 15.03.2016 (e martë) në Deçan (Llukë) do të shkyçet dalja 10 kV Juniku prej orës 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenoci, Sllupi, Pobergja, Vokshi, Lloqani, Poleni, Prilepi, Rastavica, Juniku, Gjocaj, Jasiqi, Lagjja e Dëshmorëve.
Më 15.03.2016 (e martë) në Burim (Istog) do të shkyçet dalja 10 kV Dubrava / Rakoshi prej orës 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dubrave, Kovraga, Serbobrani, Llukac i Thatë, Veriqi, Kerrnina, Padalishta, Shushica, Rakoshi, Uqe , Suhogerlli dhe Cerkolezi. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipeve të KEDS-it, punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).

Më 15.03.2016 (e martë) në Klinë do të shkyçet dalja 10 kV Zajmi prej orës 11:00 deri në orën 12:30. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljak dhe Sferkë. Pastaj dalja 10 kV Jagoda prej orës 12:30 deri në orën: 14:00. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Jagoda, Tresteniku, Lutogllava, Krushevë e Madhe, Budisalci, Rudica, Stupë, Radulloci, Krushevë e Vogël, Zllakuqani, Pataqani, Ranoci dhe Berkova. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipeve e KEDS-it, shqyrtimi i matjeve në kthinen 10 kV.

Në Klinë do të shkyçet edhe dalja 10 kV Klina III prej orës 11:30 deri në orën 15:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinë Qyteti. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipet e KEDS-it, punime në kthinën 10 kV.

Në Lipjan, më 15, 16, 17, 18, 19 mars 2016 do të shkyçet dalja 0.4 kV Sllovia prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 16:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: trafostacioni Sllovia e Vjetër te Xhamia. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga nënkontraktori I KEDS-it , porjektet e KEDS-it, punime në TS ekzistues 10/0.4 Sllovi – Lipjan.

Më 15.03.2016 (e martë) në Ferizaji III do të shkyçet Varoshi prej orës 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gerlica, Komogllava, Rakaj dhe Topojani, përcjell koha.net. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipeve të KEDS-it, punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).

Më 15.03.2016 (e martë) në Prishtina 5 do të shkyçet dalja 10 kV J 6 Rezervari i Kfor-it prej orës 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi dhe Bërnicë e Ulët.

Më 15.03.2016 (e martë) do të shkyçet dalja 10 kV Batllava prej orës 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja, TS.Govorët, Fabrika e Pijeve Kaqibeg , TS.Zhitialit, Lluga dhe Sibovci i Poshtëm. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipet e KEDS-it, punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe I përçuesit).

Më 15.03.2016 (e martë) në Pirana do të shkyçet dalja 10 kV Hasi 2 prej orës 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lokalitetet: Romaje, Lubizhdë e Hasit, Dedaj, Kushnin, Bregdrin, Lukije, Trave, Kabash i Hasit, IPKO-Telekom LLC-Lubizhde e Hasit. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga e ekipeve te KEDS-it , punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit).

Më 15.03.2016 (e martë) në Prizren 3 do te shkyçet dalja 10 kV, Zhupa prej orës 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lokalitetet: Manastericë, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane, Lubinjë e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja – sellë, Mushnikovë,TS Prevalla, HOTEL Sharri, TS Shpia e Bardhë,Sredska, Sajkovc,Bogoshevc dhe Drajqiq. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga e ekipeve te KEDS-it , punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit).

Më 15.03.2016 (e martë) në Skenderaj do të shkyçet Likovci nga ora 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lokalitetet: Marinë, Polluzhë, Makermal, Shtuticë, Bezhenik, Rezallë, Tushilë, Likoc, Plluzhine, Ticë, Obri, Murgë dhe Terdevc. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga e ekipeve te KEDS-it , punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).

Më 15.03.2016 (e martë) në Mitrovicë II do të shkyçet Shipoli prej orës 13:30 deri në orën 20:30. Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Muhaxhirëve, Safet Ajeti, Bekim Doroci, Arta Bubulina, Bajo Topollii dhe fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërrnicë, Pirqë, Frashër I Vogël. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga e ekipeve te KEDS-it , punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit).

Më 15.03.2016 (e martë) në Kamenicë (Dardanë) do të shkyçet Muqiverci nga ora 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme. Do të shkyçet edhe Hogoshti nga ora 13:30 deri në orën 20:30. Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica (Ekonomia e pyjeve, Sera), Boscë, Strelicë, Kopërnica, Kolloleq, Shipashnica e Ulët dhe Epërme, Vriqec, Kranidell, Repetitori, Sedllar, Hogosht, Bujnovc, Marocë, Lajçiq, Velegllava, Desivojcë, Tërstena, Lisockë, Gjyrishec, Shahiq, Konstadincë. Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga e ekipeve te KEDS-it , punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit).