Gani Geci publikon emrat e atyre që thotë se u vranë pas shpine

206

Përplasjet në mes të ish deputetit të LDK-së Gani Gecit dhe deputetit të VV-së, Rexhep Selimit, vazhdojnë ende.

Geci, i cili gjendet në arrest shtëpiak, tash ka publikuar disa nga emrat që, sipas tij, janë vrarë prapa shpine.

“E Di që Rexhepë Selimi me banden e tij qe thirreshin ne Emer te UÇK-es dhe shkruanin Komunikata ne emër te UÇK-es kanë dëshiruar që edhe une Gani Geci te gjindem i vrarë ne mesin e ktyre Burrave te cilët u vranë tinzishte e pabesishtë natën nga Bandat e juaja që i paguanit për te vrarë Shqiptarë .

Po qka me ba tashë une i plagosur me nja 5 plagë ne trup jamë gjallë .

Gjithaahtu edhe vllau imē Esati i plagosur me kater plagë ne trupë është gjallë .

Zoti ma ka dhan shpirtin e jo ju.

Prandajë edhe nuk frigohem hiqë prej juve dhe e them te vërrteten dhe vetem te verrteten.

Si duket Zoti me ka lanë gjallë për me treguar se kushë keni qenë ju dhe hienat si ju.

Jamë mbrojtur dhe do te mbrohen deri sa te jemë i gjallë .

Por nji ditë do te dalin ne sheshë pabesitë dhe veprat e juaja tinzare por atehere ju dhe pasardhësit tuaj do te turpërohni .

Nese nuk do të ket gjykate qe do ti gjykoj ata qe i vranë tinez kta Burra

Atëhere Zoti do ti mallkojë urdhëdhensit dhe vrasesit ktyre burrave te mdhenjë.

Mallkimet e zotit nuk do te jënë hiqë me te lehta për ju sepse disa nga ju veqë po i perjetoni.

Janë ulurumat e tua te fundit .

Kurë Hajnii thotë kapeni Hajnin .

Qytetare te nderuar kta janē disa nga ata qe u vranë tinez prapa shpine!!!

1.)Ahmet Krasniqin

2.) Xhemajl Mustafen

3.)Shaban Manin

4.) Smail Hajdari
5 Tahir Zemaj

6.) Hasan Zemaj

7. Bekim Kastrati

8.)Besim Dajakun

9.)Komandant Drinin

10.)Ali Uken

11.)Ilir Konoshevcin

12.)Haki Imerin

13.)Ukë Bytyqin

14.)Azem Ahmetin

16.)Shefki Popoven

17,)Bardhyl Ajetin

18.)Envrë Malokun

19.)Salih Qekajn

20.)Sabahate Tolajn

21 Ismet Rrahmani

22.)Ismet Racin

23.)Isufe Haklajn

24.)Xhafer Behrami

25.)Baki Behrami

Ka edhe shumë te tjrë te vrarë e të plagosure” (sic.), ka shkruar Geci.