Fushë Kosova prezanton fanellat e reja për sezonin e ri 2021/22

499

Fushë Kosova është inkuadruar në Ligën e Parë të futbollit kosovar, shkruan Gazetasheshi.com.

Kjo skuadër gjatë ditës së sotme ka prezantuar edhe fanellat e reja, që do t’i mbartin për edicionin 2021/22.

Siç edhe mund të dallohet, ngjyra e kaltër është rikthyer dhe mbizotron në fanellat e reja, ndërsa në trikot e dyta është e bardha e kombinuar me ngjyrën e gjelbërt.

E treta është me ngjyrën e kaltër të hapur me atë të mbyllur.

FOTO:

/Gazeta Sheshi/