Fundi me patika, trendi më i fundit

210

Përdorimi i përditshëm i takave mund të jetë disi e pamundur për shumë femra kjo për shkak të problemeve dhe dhimbjeve që sjel përdorimi i tyre për këtë shumë femra tashmë kanë zgjedhur që të përdorin patika në përditshmërinë e tyre.

Këtë sezon patika janë një trend i vërtetë dhe siç kemi parë te yjet më të mëdha të stilit të rrugës, mund të barten me të gjitha pjesët e modës, aq më parë me fund.

Ekzistojnë mënyra të ndryshme që ne të kombinojmë veshje të ndryshme me patika në mënyrë që të dukemi sa më bukur dhe stil. Për t’ju dhënë idenë se si t’i stilizoni patika tuaja të preferuara me fundin.

Përmes fotove do të shikoni disa mënyra kombinimi.