Foto+18/ Ja ç’të bëni me gjoksin e femrës për t’u kënaqur gjatë seksit

727

Gjokset e femrave janë një ndër gjërat, që çmendin më së shumti meshkujt. Revista Cosmopolitan shkruan se gjatë seksit, sipas ekspertëve, sisët e femrave janë shumë të ndjeshme, por atyre duhet t’ju kushtohet kujdesi dhe vëmendja e duhur.

Gjoksi i femrës meriton dhe i nevojitet vëmendja maksimale gjatë seksit, pasi femrat përjetojnë kënaqësi maksimale, nëse mashkulli di si t’i trajtojë ato

Më poshtë mund të shihni fotografi dhe ilustrime për pozicione, të cilat garantojnë kënaqësi maksimale seksuale si për mashkullin ashtu edhe për femrën.

1-titillatingteasec

1. Ky pozicion bën të mundur, që femra të luajë me siset e saj, ndërsa qëndron sipër partnerit. Meshkujt çmenden pas kësaj pozite, pasi ata mund të shikojnë gjokset gjatë penetrimit, apo teksa femra luan me to.

2-bosombudddiesc

2. Në këtë pozicion, femra qëndron sipër partnerit dhe gjatë penetrimit partneri ka mundësi t’ia lëpirjë dhe t’ia thithë sisët. Femrat përjetojnë kënaqësi të dyfishtë maksimale, pasi njëkohësisht simulohen edhe në gjoks, por edhe në vaginë.

3-goldenglobesc

3. Ky pozicion është i ngjashëm me atë më lart, por dallimi i vetëm në këtë pozicion është se femra qëndron e shtrirë sipër.

4-boobtubec

4. Ky është pozicioni pas të cilit meshkujve ju ikën truri. Në këtë pozicion, femra qëndron e shtirë me gjokset e afruara, duke mbërthyer penisin e partnerit. Për shumë meshkuj ky lloj penetrimi është më eksitusi pas atij vaginal, pasi ofron ndjenjë të papërshkrueshme. Femrat sugjerohet që të përdorin lubrifikant apo pështymën për të lagur sisët apo penisin e partnerit gjatë këtij lloj penetrimi.

5-boobjobc

5. I ngjashëm me pozicionin më sipër, por këtu femra ka kontrollin. Partneri qëndron ulur, ndërsa femra kontrollon lëvizjet e gjinjve, duke i fërkuar ato në penisin e partnerit. Ekspertët e seksit sugjerojnë që femrat të përdorin edhe gojën apo gjuhën, dhe duke e shikuar partnerin në sy, në mënyrë që ata të përjetojnë orgazma të çmendura.