Foto: Bukuroshja Alessandra Ambrosio nudo siper… drurit

128

Alessandra Ambrosio e ka një trup për t’u admiruar dhe pa dyshim se engjëllushja e “Victoria’s Secret” nuk ka frikë të tregojë çdo pjesë të tij.

“Mbretëresha e pasarelave” në fotosesionin e fundit është zhveshur krejtësisht për të realizuar projektin “Për toke”.

Duke dashur të tregojë lidhjen e trupit njerëzor me tokën dhe natyrën, 34-vjeçja ka treguar format seksi të saj.

Alessandra Ambrosio