Flamuri i “Shqipërisë Natyrale” shpaloset edhe në Austri

176

Tifozët kuqezi të pranishëm në stadiumin “Ernest Happel” të Vjenës kanë ngritur flamurin e “Shqipërisë Etnike” gjatë kohës që po ekzekutohej hymni kombëtar shqiptar.

Para dhe pas ndeshjes flamuri që trazoi “gjakrat” në Beograd u shpalos në Vjenë.

Mediat austriake e cilësuan ngritjen e flamurit si “veprim politik”.

/Albeu/