Finlandë – Kosovë, ky televizion e transmeton ndeshjen (FOTO)

492

Ndeshja nis në ora 20:45 të së hënës në “Veritas Stadium”.

Ndeshja live, kronika tjera, intervista para dhe pas lojës, dhe të gjitha këto nga vendi i ngjarjes “Veritas Stadium”.

Të gjithë ata që nuk do të mund të jenë në stadiu, historiken Finlandë – Kosovë, do të mund ta ndjekin në DigitalB përkatësisht Super Sport Kosova.

Ndeshja nis në ora 20:45 të së hënës, derisa intervista dhe pamje tjerat tjera nga stadium nisin shumë më herët.

kualifikuese