Në Aintree, Liverpool, është mbajtur takimi i përvitshëm i “zonjave” angleze.

Me mijëra femra morën pjesë në në “Grand National”, duke u sfiduar me veshje të pazakontë, me taka me majë të lartë dhe kapele të çuditshme, shpesh, duke e tepruar edhe me pijen, qëndrimin dhe gjestet, si në këmbë, ashtu edhe ulur.

Shumë prej tyre duket se e kishin tepruar ca me alkoolin dhe fotografët nuk nguruan të kapnin momente mjaft të veçanta.

Pjesë e kësaj parade nuk kanë munguar edhe incidentet. Madje disa kanë kërkuar edhe ndihmë mjekësore, pasi këmbët nuk mbanin më në orët e mbrëmjes, në një festë që nisi herët.