Feronikeli prezanton fanelat e reja për edicionin 2016/17 (FOTO)

354

Edhe zyrtarisht skuadra e Feronikelit ka prezantuar fanelat e kompanisë së njohur të veshjeve sportive “LIG”, për edicionon 2016/2017.

Në prezantim ishin prezent kryesia e Feronikelit dhe përfaqësuesei i kompanisë LIG, me ç’rast u nënshkru marrveshje bashkëpunimi në mes KF Feronikelit dhe kompanis LIG.

Marrveshjen e nënshkruan Presidenti i klubit nga Drenasi, Ekrem Elshani dhe përfaqësuesi i kompanisë LIG për Kosovë, Tefik Fazliu.

Marrveshja është një vjeçare me mundesi bashkëpunimi.