Femrat e suksesshme jane me te mirat ne seks

194

Eshte konstatuar, permes anketimeve te ndryshme, dhe te dhenave reale, se meshkujt pergjithesisht nuk deshirojne te lidhen me femra te suksesshme. Arsyeja per kete eshte se kjo i ben ata te ndihen me pak meshkuj – suksesin e tyre e konsiderojne si sulm ndaj mashkulloresise se tyre.

Nderkaq, poashtu, eshte e ditur se femrat e suksesshme dhe te forta nuk frikosohen nga asgje. Jane te vendosura, intelegjente, punetore dhe plot vetevebesim ne pune dhe marredhenie biznesi. 

Por, ne shtrat jane krejt ndryshe. Ato ia lene mashkullit te cilit i besojne kontrollin e plote. Eshte vendi te cilin ato e konsiderojne si vend ku duhet te leshojne kontrollin ne duart e mashkullit, per t’u kenaqur plotesisht.

Shtrati eshte vendi ku mashkulli i tyre eshte plotesisht mashkull i forte, ashtu sic ka deshire te mendoje per veten.

Ja pse nje femer e suksesshme e ben kete:

Ato kane nevoje per dashuri dhe jo vetem per respekt (te cilin e kane ne pune). Ne dhomen e gjumit clirohen dhe rivendosin balancin i cili gjate punes u mungon.

I besojne partnerit te vet. Duke ia lene atij kontrollin, ato kenaqen plotesisht. Jane ne gjendje ta bejne kete per shkak se jane te kujdesshme gjate zgjedhjes se partnerit dhe nuk hyjne ne lidhje me sy mbyllur.   

Te pakten ne nje vend, ato duan te jene “te dobeta”. Jane dominuese ne pune, dhe kjo eshte e lodhshme. Pse do te donin ta benin  kete edhe ne shtrat.