Fantastike: Dasmë me ngjyra dhe simbole të Arsenalit (Foto Lajm)

189

Dashuria e madhe për skuadrën e Arsenalit ka shtyrë një çift në Malejzi ta bëjnë dasmën e tyre me ngjyrat dhe simbolet e skuadrës londineze. Madje edhe të ftuarit kishin ardhur me kostume jo të zakonshme “smoking”, mirëpo me fanela të klubit londinez, transmeton Gazeta Sheshi.

Ajo që ka rënë në sy kanë qenë detajet tjera që e kanë zbukuruar këtë dasme. Çdo gjë kishte marrë ngjyrat kuq e bardh, madje edhe menyja e dasmës. Një fushë ishte e improvizuar në sallën e dasmës me një top në mesin e saj.

Më poshtë ju sjellim vetëm disa foto nga kjo dasmë fantastike:

cfbo_ymuaaak7qw cfbo7z7viaiz9jf cfbo8vzvaaevtkz cfbo98yueaamfao/Gazeta Sheshi/