Enis Bardhi shërohet nga Covid-19, i bashkohet ekspeditës së Maqedonisë për Kampionatit Evropian

177

Enis Bardhi përfundimisht është negativ në Covid-19.

Testi i fundit që ka bërë sot ka konfirmuar se Enis Bardhi është negativ në koronavirus dhe tashmë ju ka bashkuar ekipit përfaqësues.

8 ditë para debutimit historik në Kampionatin Europian, Bardhi do të ketë kohë të përgatitet me ekipin.