Eneda Tarifa publikon klipin e këngës pjesëmarrëse në Eurovision

142

Këngëtarja Enede Tarifa ka publikuar klipin e këngës pjesëmarrëse në Eurovision 2016 “Fairytale”.

“Fairytale” që është versioni anglisht i “Përralla” fituese e edicionit të 54-të të Këngës në RTSH.

Muzika dhe teksti janë realizuar nga Olsa Toqi.

Tarifa do të performojë në natën e dytë të këtij festivali në 12 maj në Suedi.

https://youtu.be/WN9B6rmLw1w